Atelier de initiere in blogging

11182328_919860318089263_7722750645820291425_n

LATER UPDATE: Evenimentul a fost ANULAT!

Atelierul nu se mai ține din decizia meșterului. Pentru mai multe informații, citiți comentariul Daianei unde explică decizia ei. 
Daiana: "Schimb de experiență, dorința de a face bine și de a transmite informațiile pe care le știu (multe sau puține), inițierea în blogging a persoanelor care nu au blog, dar își doresc unul, sunt doar 3 dintre lucrurile care ar fi fost posibile prin desfășurarea acestui eveniment. Cu părere de rău, în special pentru cei care au (avut) intenția de a veni să învețe cu adevărat ceva, încă de la deschiderea evenimentului s-a ajuns la discuții contradictorii și atacuri la persoană care sunt de evitat. Pentru a nu apărea polemici, și pentru a nu expune la conflicte care nu-și au rostul, atât persoanele dornice să învețe lucruri noi, cât și persoanele care ajută la desfășurarea cât mai bună a lucrurilor, am luat decizia de a nu mai ține acest atelier. Pornind de la moto-ul incubatorului „oricine poate învăța pe oricine orice„ cât și de la ideea acestui atelier de inițiere în blogging, și crezând că vom avea o discuție frumoasă, interesantă, din care vom învăța și vom împărtăși idei și experiențe constat că aceste idei menționate mai sus au fost înțelese greșit încă de la început. Pentru cei care și-au dorit să vină la acest eveniment și să învețe ceva din el, am doar un sfat menționat în următorul citat „ Marile realizări sunt atinse, nu prin putere, ci prin perseverență” așa că, indiferent de ce v-ați propus, continuați să munciți și veți obține ceea ce doriți. Îmi pare rău pentru situația creată, însă nu sunt genul de persoană care să intre în conflicte sau căreia să îi placă astfel de comportamente și dacă am învățat ceva din experiența de până acum, este faptul că e mai bine să evităm situațiile care ne fac rău. O duminică și o săptămână excelentă vă doresc tuturor!"

Asa cum am promis, incercam sa va tinem la curent cu evenimentele care ar putea fi de interes pentru voi.
Pentru fetele pasionate de blogging din Cluj am gasit un eveniment dragut care se numeste Atelier de initiere in blogging.

Descrierea evenimentului suna cam asa:

„Ce?
În cadrul atelierului despre blogging vom vorbi despre ce presupune să deții un blog și în ce constă acesta:

– Vă voi arăta cum se postează un articol și care sunt elementele importante care sunt necesare a fi luate în considerare când scriem un articol nou
– Vă voi prezenta interfața bloggului și vă voi explica la ce folosește fiecare instrument aflat în această zonă
– Vom vorbi despre strategie, public țintă ș.a.

Vom începe acest atelier prin a vă povesti cum a început pasiunea mea pentru scris (de când?, prin ce etape am trecut?, ce mi-a conturat stilul de a scrie?, cum am ales să mă îndrept spre dezvoltare personală?).

Și, pentru că daianasauca.ro este despre dezvoltare personală în principal, dacă o să ne rămână timp vom face câteva exerciții pe acest subiect complex.

Cu cine?
Cu Daiana Săuca, deținătoarea blogului daianasauca.ro, proaspăt inițiată în blogging. Înainte de a avea propriul blog, Daiana a colaborat cu unul din America, Dress Me For. Însă dorința de a scrie, inspirată fiind de situațiile din viața de zi cu zi, a determinat-o să scrie despre subiectele pe care le abordează acum, acestea incluzând și proiecte personale (Daiana colaborează cu școala Horea în cadrul căreia derulează proiecte cu clasele III – VII, printre care „Aleg să vorbesc frumos” și “Gestionarea emoțiilor negative”).

Cu ce?
Cu chef de comunicare și învățare, cu pixuri și o agendă în care să vă mai notați una, alta (sau orice foi pe care vreți voi să vă notați informațiile noi) și dacă vreți, chiar și cu câte un laptop.

Când?
Vineri, 8 mai, de la ora 18:30 la Bookstory Librărie Independentă „

Daca vi se pare interesant, va invitam sa va inscrieti AICI ( click pe cuvantul „AICI” pentru a ajunge la formularul de inscriere)
Taxa de participare este de 10 lei.

Ne vedem acolo ! Va pupam :*

Echipa BFBR

Reclame

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s